ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει ως ζήτημα μείζονος σημασίας το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων και των συναλλαγών και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση τους. Η ιστοσελίδα προστατεύει τα μέλη της από τυχόν υποκλοπές στοιχείων με την μέθοδο κρυπτογράφησης στοιχείων. Η κρυπτογράφηση ισχύει σε όλα τα στάδια και όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών δεδομένων-στοιχείων από και προς το leparfumeur.gr.

Επίσης κατά τη διαδικασία της εκτέλεσης των πληρωμών με πιστωτική/χρεωστική κάρτα τα στοιχεία της κάρτας σας προστατεύονται με την μέθοδο της κρυπτογράφησης και καταχωρούνται απευθείας στα ασφαλή συστήματα της συνεργαζόμενης τράπεζας. Τα στοιχεία παραμένουν κρυπτογραφημένα και δεν γνωστοποιούνται σε κανένα τρίτο πρόσωπο.

Για να είστε βέβαιοι ότι η σύνδεσή σας είναι ασφαλής, ελέγξτε αν στο πάνω-αριστερό τμήμα του browser, δίπλα από την μπάρα διεύθυνσης URL, υπάρχει ένα εικονίδιο πράσινης κλειδαριάς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στην ιστοσελίδα μας, οι σύνδεσμοι που χρησιμοποιείτε πρέπει να ξεκινούν ως http://leparfumeur.gr/… ή https://www.leparfumeur.gr/…

Όροι Χρήσης   |   Προσωπικό Απόρρητο   |   Cookies   |   Ασφάλεια Συναλλαγών   |   Παραλαβή & Πληρωμή   |   Σχετικά

Όλα τα αρώματα του καταστήματός μας είναι αρώματα τύπου και όχι το γνήσιο προϊόν.

Copyright © 2023 Αρωματοπωλείο Le Parfumeur. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Log in with your credentials

Forgot your details?